Em-Ve Nekretnine

 English (United States) Hrvatski (Hrvatska)
  • EM-VE d.o.o.
  • Zagreb, Kranjčevićeva 63
  • tel: 01/ 286 45 33 | tel-fax: 01/ 286 45 33
  • mob: 091/ 530 12 41 | e-mail: info@em-ve.hr
  

Vila Bijenik - u Zagrebu kao u parku prirode...

Cijena: 2 100,00 €

Grad/mjesto: Zagreb-Črnomerec
Naselje/kvart: Bijenik
Površina: 300 m2
Broj soba: 6
Balkon: terasa i loggia
Garaža True
Orijentacija: sve četiri strane svijeta
Tip objekta: Samostojeći
Broj etaža: 3
Površina okućnice: 650 m2
Grijanje: plinsko etažno grijanje, kamin, klimatizirano
Dozvole: vlasnički list, građevinska i uporabna dozvola
Komunalni plin: True
Pristupni put: True
Priključak struje: True

Više informacija:

Zeleno dvorište
Zapadna strana objekta, popločeno i zeleno dvorište, ukrasno bilje i cvijeće. Postoji mogućnost parkirati veći broja vozila. Ulaz u prvu etažu – podrum u nivou dvorišta, sadržaj podruma vidljiv na tlocrtu. Ulaz stepenicama preko lođe u visoko prizemlje. Ulaz u garažu s istočne strane.
Drugi dio zelenog dvorišta, prostor za opuštanje i odmor na drvenoj klupi uz roštilj ispod velikog oraha. Pogled na zelene brežuljke zapadnog dijela grada Zagreba. U nastavku zelenog dvorišta velika parcela pogodna za vrt i druge oblike rekreacijskih aktivnosti.
Podrum objekta sa zapadne strane u nivou dvorišta, a sa istočne strane malo ukopan, polivalentne namjene: fitnes, društveno okupljanje, ljetna kuhinja s korištenjem velikog dvorišnog pros-tora, spremište hrane i pića. Prostor za ugodan boravak po zimi bez posebnog zagrijavanja i ugodan boravak po ljeti bez potrebe dodatnog hlađenja. Pod-rumski prostor u funkciji s opločenim i zelenim dijelom dvorišta te prostora za rekreacijski odmor pruža mogućnost okupljanja većeg broja osoba radi ugod-nog druženja, lagane rekreacije i zabave, a osim toga može se koristiti i za razne poslovne namjene.
Prostor za odmor
Pogled na dio velikog dnevnog boravka u koji se s ulične strane kroz hodnik ulazi u prizemlje, a s dvorišne strane u prvi kat, povezan s kuhinjom koja ima izlaz na veliku terasu.
Drugi dio dnevnog boravka iz kojeg se može kroz veliki prozor uživati u pogledu na brežuljkasti zapadni i sjeverni dio grada Zagreba s izlazom na veliku terasu koja je vrlo ugodno mjesto boravka kroz veći dio godine.
Pogled na zeleni dio dvorišta i prostor za odmor ispod velikog oraha uz mogućnost izlaza na drugi dio parcele koji se može koristiti u rekreativne svrhe.
Tlocrt prizemlja otkriva praktičnost i funkcionalnost prostora u koji se, u nivou dvorišta, ulazi s ulične strane ili stepenicama na nivo prvog kata s dvorišne strane. S ulične strane visoka metalna ograda s automatskim kl-iznim vratima i direktan ulaz vozilom u garažu koja je opremljena automatskim vratima. Od ulične ograde do objekta prostrano dvorište dijelom opločeno, a dijelom zelena površina sa cvijećem i ukrasnim biljem.
Panorama koja relaksira
Pogled s lokacije na zapadnu stranu koji se otvara bez obzira da li se nalazite u dvorištu, dnevnom boravku, terasi visokog prizemlja ili terasi prvog kata. Vrlo lijepa panorama koja relaksira i odmara.
Prvi kat je stepenicama kroz središnji dio objekta povezan s prizemljem i podru-mom. Klima uređaji pokrivaju prizemlje i tri prostorije na prvom katu. Grijanje objekta je plinsko etažno s mogućnošću reguliranja u svakoj prostoriji. Iznad prvog kata je tavan s kosim krovištem. Objekt je izgrađen po projektu temeljem građevinske dozvole s ishođenom uporabnom dozvolom, vlasnički upisan u zemljišne knjige u 1/1 dijela. Neto površina cijelog objekta 300m2.
Vilu Bijenik nudimo u dugoročni najam minimalno 3 godine i maksimalno 10 godina.

Poslove povezane s najmom vodi agencija:
EM–VE d.o.o. - 10000 ZAGREB - Kranjčevićeva 63
Tel. 01/2864-533 091/530-1241


Lokacija